top of page

Локації для весільної фотосесії в Києві

Оновлено: 27 квіт. 2022 р.

ВДНГ

Яблуневі сади, велика територія, велична оранжерея, блакитний будиночок ресторанчика kitchen&garden



Центр та олімпійська.

Chicago central house, Бізнес центр "Торонто", Костел Святого Миколая та НСК "Олімпійський". Дорогою можна зробити кадри в історичному центрі Києва та випити шампанське або кави на літніх терасах закладів



Поштова та Труханів.

Поштова площа, набережна Дніпра, Пішохідний міст та Труханів острів з піщаним пляжем та лісом з іншого боку. До того ж, сонце гарно сідає з боку води.



Воздвиженка та замкова гора

Кольорові будиночки у Європейському стилі, серед яких можна знімати навіть опівдні, як часто випадає весільна прогулянка. А ввечері піднятися на замкову гору і насолодитися заходом сонця



Ботсад Гришка

Велика територія з природними локаціями на вибір: поле, цвітіння, хвойний ліс, оглядовий майданчик



Оранжереї:


Ботсад Гришка. Вартість фотосесії 500 грн/год. Є зал з тропічними рослинами кактусами та суккулентами та азалії (сезон цвітіння березень)



Ботсад Фоміна. Величезна двоповерхова оранжерея. Вартість оренди для фотосесії 1000 грн/год.



* Зверніть увагу, що зйомка в оранжереях можлива навесні, восени, або в холодну погоду. Так як там підтримується волога та висока температура, влітку знімати неможливо.


Парк та старий корпус КПІ.

Старовинний парк і красивий корпус інституту, в якому за попередньою домовленістю можна також знімати всередині.




Хвойний ліс

У розпал сонячного дня чудова ідея гуляти між рудими стовбурами хвойних дерев. Варіантів кілька: Пуща-Водиця, Ліс Біличі, ліс За АС Дачна, Парк Перемоги.



Межигір'я

Величезна зелена територія. Для любителів природи тут є ліси, газони, озера та лебеді/олені, які йдуть на контакт. Для любителів гарної архітектури – резиденція з білими сходами, поручнями та гарними тротуарами перед будинком.



На даху

У спеціалізованій фотостудії, або за домовленістю оренди можна зустріти захід сонця тільки вдвох з видом на весь Київ та келихом шампанського.


Яхт клуб.

Можна зробити прогулянку на заході сонця по пірсу, серед білосніжних яхт, а можна орендувати одну з них і влаштувати романтичний вечір для двох.



Музей авіації

Ви закохані в подорожі та літаки? Ваше весілля в стилістиці ретро образів? Тоді, можливо, вам підійде фотосесія зі старими моделями літаків.



Шоколадний будиночок

Вишукані інтер'єри та великі вікна, для любителів класики.



Місце для креативу: заклади, кав'ярні та фастфуди, парковка трц та наречена у візку, магазин букініст на петрівці зі старими книжковими стелажами, якщо у вас вінтажний стиль або у Київській пустелі. Головне, щоб ці фото були про вас:)




*Фото в дописі мої, з гугла, з сайтів локацій та деякі з пінтересту для візуалізації ідеї.

122 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page