top of page

Доступні та безпечні локації у Києві та області під час війни

Оновлено: 30 лип. 2022 р.

Міські краєвиди. Красиві вулички Києва завжди залишаються доступними для наших з вами прогулянок. Парк на м.Університет, Парк Шевченка та будівлі навколо, Оперний Театр, Золоті Ворота, Льва Толстого, Поділ та берег Дніпра. Разом можемо обрати найближчий вашому серцю маршрут.


Лиса гора. Місце з красивезним видом на захід сонця та Воздвиженку. Можна поєднати з прогулянкою Андріївським спуском.




Міські парки, сади та зелені зони.


ВДНГ. Яблуневі садочки, зелені стежки, атмосферна оранжерея та красивий захід сонечка на галявині.



Оранжерея ВДНГ. За 400 грн на годину можна знімати всередині.



Ботанічний сад імені Гришка. Величезний парк у самому серці міста, графік цвітінь достатньо щільний, щоб майже кожного місяця бачити квітучі рослинки. Красиві зелені галявини та густі хвойні ліси. На теориторії також є оранжереї, проте не раджу знімати там у спеку.



Парк КПІ. Красивий старовинний корпус інституту з зеленими галявинами та деревами навколо.



Парк урочище Совки. Хвойний ліс посеред міста - справжня знахідка зважаючи на те, що ліси для прогулянок зараз не доступні. Ідеально підійде для сімейних пікніків або весільних прогулянок, коли треба сховатися від сонця у затінку аромтних дерев.



Фотостудії. Хто давно слідкує за моєю творчістю знає, що я противник всього штучного та не натурального. Тому ніколи не порекомендую інтер'єрні фотостудії. Проте, є в Києві декілька локацій з душею, в яких можна зустріти ідеальний захід сонця з видом на Київ або сховатися від непогоди.


Opera 7



F11 studio



Roof41



Good Vibes photostudio




Локації за Києвом.


Парк Межигір'я. Ідеально підходить для весільних фотосесій через розмаїття доглянутих ландшафтів та архітектурних споруд. Арка завита трояндами, лабіринти з плюща та ідеальні газони з маленькими озерцями.



Лебедівка. Берег Київського моря з панорамою на Захід сонця. На відміну від Лютежа під окупацією не була, тому безпечна для відвідування.



Овеча ферма. Відпочинок від міста та задоволення від спілкування з тваринками на природі. Красиві галявини, текстурні дерев'яні хліви. Вартість зйомки та вхідного квитка треба уточнювати.



Велика Бугаївка. Українське село, що славиться казковими зеленими пагорбами. В окупації не було, таблички "міни" немає. Фотосесії уже проводяться. Але я би радила все ж таки не сходити зі стежки.



Ромашкове поле. Локація перевірена особисто нами. Красиві краєвиди, захід сонечка та акцент на вас без зайвих деталей.



Пирогів. Музей української культури з полями, стежками, вітряками та будиночками. Єдиний ньюанс - вхід до 18:00 та можуть попросити оплатити фотосесію.



Закриті комплекси відпочинку. Як приклад "Уліс". Арендуєте затишний маленький будиночок серед лісу. Плюсів багато - фотографуватися можна і в середині і біля будиночку, також біля природи. Після фотосесії можна насолодитися відпочинком чи лишитися на вихідні. Фото з офіційного сайту комплексу.



347 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page