top of page

Як знайти свого фотографа?

Оновлено: 27 квіт. 2022 р.

Людина за камерою відповідає за якість знімків, які ви отримуєте після фотосесії.

Безперечно, техніка, світло, локація впливають на якість світлин. Але нездара-фотограф може зіпсувати навіть вдалу обстановку. У той час, як справжній профі може витягнути фотосесію за поганих умов за допомогою креативного мислення та обробки.

З цього всього випливає перша і найважливіша порада - проаналізуйте портфоліо фотографа, яким зацікавилися. Переконайтеся, що фото якісні, на всіх хороша робота зі світлом, обробка.

Коли ви переконалися у професійності фотографа, залишається тільки зрозуміти, чи зійдетесь ви, і чи отримаєте ті самі картинки, які виникають у вашій голові при словосполученні "ідеальна фотосесія".


Для цього:


- Перш ніж шукати фотографа визначтеся зі стилем зйомки, прошерстіть Гугл або Пінтерест у пошуках ракурсів, концепції, обробки, які вам до смаку.

- Надалі відбирайте серед фотографів зі схожим стилем, так як "почерк" у кожного свій. І з потрібним напрямком, навряд чи фотограф новонароджених проведе вам lovestory.

- Якість, обробка, стиль фото – все зійшлося, вас все влаштовує. Значить, настав час поспілкуватися. Тільки під час спілкування можна зрозуміти чи говорите ви "одною мовою".

- Запитайте, як фотограф бачить цю зйомку, що з локацій і образів може вам порекомендувати, і в процесі зрозумієте, чи зійдетесь ви надалі.

А це дуже важливо, почуватися комфортно поряд з фотографом, щоб ваші пози та міміка були максимально розслабленими та природними.

Дотримуючись цих простих правил, я впевнена, ви зможете знайти людину, яка проведе вашу ідеальну фотосесію


250 переглядів1 коментар

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page